user-avatar

19.10.2019

 

Komercijalni paketi

Koncepcija naše poslovne ponude je pružiti klijentu uslugu, onakvu, kakva mu je potrebna. Našim klijentima dajemo mogućnost da plate samo ono što koriste. U zavisnosti od rasta ili smanjenja potreba mogu da dodaju ili ukidaju servise. Zbog toga smo se opredelili za prodaju mesečne licence za korišćenje softvera, pomoću kojeg možete da vodite i kompletno sagledate Vaše poslovanje. Potrebe korisnika su se u poslednjih nekoliko godina značajno promenile. Potrebe poslovanja se menjaju značajno brže nego ranije i potrebno je imati alat koji će vam pomoći da sve to ispratite. Cena sopstvenog razvoja je velika. Gotova rešenja koja se jednokratno kupuju nedovoljno su prilagodljiva Vašim potrebama. Zbog svega toga, želimo da Vam informacije uvek budu dostupne a ujedno i sigurne. Svi ovi zahtevi nameću jedno rešenje: naći partnera koji će biti u stanju da pomogne da se najlakše prevaziđu sve potrebne poslovne promene. Mi imamo rešenje za to.

Cena paketa se formira u zavisnosti od modula koje izaberete i tipa podrške koji želite. Obzirom da prodajemo rešenje (solution) koje zajedno sa klijentom prilagođavamo njegovim potrebama, prvi mesec je predviđen za SETUP koji uključuje: inicijalizaciju podataka, obuku i uhodavanje u radu sa sistemom. U tom periodu vam je na raspolaganju kompletna on-line podrška našeg tima. Na osnovu iskustva sa preko 80 firmi formirali smo 3 različita FOKUS paketa.

FOKUS Premium
Partnerski paket. Za sve firme kojima je potreban partner u praćenju poslovnih procesa i primeni softverskih rešenja. U licencu su uključeni svi softverski moduli i neograničen broj korisničkih naloga. Podrška se ogleda u telefonskom call centru i HELP DESK sistemu sa odzivom do max 4h. Partnerima takođe nudimo konsalting usluge i mogućnost prilagođenja paketa specifičnim potrebama, kao i opciju hostovanja Fokus sistema na njihovim serverima.
Cena licence: u dogovoru sa klijentom
FOKUS Standard
Pravo rešenje za mala i srednja preduzeća sa velikim brojem finansijskih transakcija. Kompletno je pokriveno robno i materijalno poslovanje a naš sistem podrške klijentima – HELP DESK vam omogućava da svaki problem u radu prijavite i dobijete rešenje u roku od 24h. Ovaj paket bi takođe preporučili i knjigovodstvenim agencijama koje kroz jedinstveni kontni plan mogu voditi neograničen broj firmi.
Cena licence: 45 EUR/mesečno
(za knjigovodstvene agencije, cena se uvećava 5 EUR za svaku sledeću firmu)
FOKUS Lite
Idealan je za mala preduzeća u kojima se jedna osoba bavi finansijskom operativom i najčešće koristi pomoćne tabele (excel) ili stare nedovoljno funkcionalne programe za praćenje poslovanja (profakture, fakture, narudžbenice, virmane, uplate..). Korišćenjem našeg sistema operativci svakodnevno štede vreme u radu sa dokumentima, a menadžeri i ostali zaposleni postaju korisnici sistema i dobijaju trenutni uvid u segmente poslovanja firme koji su im od interesa. Na kraju i knjigovođe mogu višestruko smanjiti posao korišćenjem već unetih i proknjiženih dokumenata.
Cena licence: 20 EUR/mesečno
© 2019 Fokus All rights reserved