O nama

FIDIJA Projekt je osnovana 1992. godine u Beogradu. Od samog početka oformljen je tim za projektovanje informacionih sistema i razvoj softverskih rešenja.

Praćenjem novih dostignuća i tehnologija na informatičkom tržištu, FIDIJA Projekt se uvek prilagođavala najmodernijim rešenjima nudeći svojim korisnicima softverske alate koji osiguravaju sigurnost, stabilnost i kontinuitet kroz duža vremenska razdoblja, kao garancija neprekidnog razvoja i unapređenja njihovih poslovnih procesa.

Pored razvoja specifičnih softverskih aplikacija, Fidija Projekt inženjeri su podjednako uspešni u uvođenju navedenih softverskih rešenja, održavanju i unapređenju postojećih sistema. Naši stručnjaci imaju veliko iskustvo i u obukama; Svi treninzi su interaktivni, dobro planirani i prilagođeni korisnicima u zavisnosti od njihovog nivoa znanja.

FIDIJA Projekt uglavnom kreira IT rešenja koristeći Microsoft razvojne alate. Naši stručnjaci su sertifikovani u oblasti web programiranja i rada sa bazama podataka.

FIDIJA Projekt takođe poseduje ISO 9001:2015 i 27001:2014 certifikat iz oblasti projektovanja, implementacije i održavanja softvera.

Politika menadžmenta kvalitetom i bezbednošću informacije FIDIJE Projekt

Misija i Vizija

Svrha postojanja, nastanka i razvoja Fidije Projekta jeste pružanje usluga korisnicima iz oblasti inženjeringa softvera i zadovoljavanje potreba svih zainteresovanih strana u Srbiji i u inostranstvu. Polazište, obećanje i primarni cilj FIDIJA Projekta je - pouzdanost i kvalitet.

Kombinovanjem tehničkog istraživanja i praktičnog iskustva sa neiscrpnom posvećenošću biznis menadžmentu i metodama IT podrške, FIDIJA Projekt je od svog nastanka ostvarila značajnu komparativnu prednost u pogledu stručnosti. Dugogodišnje iskustvo omogućilo nam je da razvijemo specijalizovane metodologije i sistemska znanja koja se ogledaju u svakom aspektu naših konsultantskih usluga. Svakoga dana radimo na njihovom očuvanju i unapređivanju.

FIDIJA Projekt teži da postane inovativni lider u oblasti softverskog inženjeringa. Takođe, nastoji da svojim radom u razvoju novih i savremenih softverskih rešenja postane sinonim za bezbednost, pouzdanost i profesionalnost na tržištu softverskog inženjeringa.

Glavna područja delovanja kompanije su

Izrada i implementacija softverskih rešenja

FIDIJA Projekt designs and develops web, desktop and mobile applications. We know how to do systems integration, business process automation, and business intelligence with data analytics. Also work as outsourcing partner in many projects.

Održavanje postojećih IT sistema i Trening korisnika

FIDIJA Projekt upravlja i pruža podršku poslovnim IT okruženjima zahvaljujući 20 godina dugom iskustvu u IT oblasti. Koristeći prednosti koje nudi mobilna tehnologija i cloud, poboljšavamo bezbednost vašeg sistema.

Izrada najboljeg ERP rešenja za firme

FIDIJA Projekt pomaže klijentima i partnerima dajući kvalitetne savete kako da unaprede poslovne procese i smanje troškove. Predstavljanje inovacija na tržištu zahteva razmišljanje, detaljno istraživanje, dobru komunikaciju i kompletnu realizaciju plana. Mi realizujemo svet ideja.